ТурбоСофт

Мисијата и визијата на ТурбоСофт

TurboSoft е компанија која се занимава со развој на компјутерски системи во различни области. Ние ги следиме чекорите на најновата технологија во развојот на системот за сметководство, Фармација, хотели, фабрики, бар / ресторанти, супермаркети и др.

Ние развиваме системи кои работат на сите платформи: Windows, Mac OS, Linux, Pocket PC, IOS (iPhone, iPad), Андроид, FreeBSD, итн.

Пред да си најдеме решение, за нас е важно да ги разбереме специфичните барања на нашите клиенти. Ние сме подготвени и опремени да обезбедиме квалитетни производи и услуги што резултираат на подобрување и ефикасноста на вашиот бизнис!