TurboSoft

Misioni dhe vizioni i TurboSoft

Turbosoft është një kompani e cila mеret me zhvillimin e sistemeve kompjuterike në sfera të ndryshme. Ne ndjekim hapat e teknologjisë më të fundit në zhvillimin e sistemeve për kontabilitet, farmaceutikë, hotele, fabrika, bar-restorante, supermarkete etj.

Ne zhvillojmë sisteme që punojnë në të gjithë platformat: Windows, Mac OS, Linux, Pocket PC, iOS(iPhone, iPad), Android, FreeBSD etj.

Para se të përpilojmë një zgjidhje, për ne është me rëndësi të kuptojmë kerkesat specifike të klientëve tanë. Ne jemi të gatshëm dhe plotësisht të pajisur për të ofruar shërbime dhe produkte cilësore që rezultojnë në përmirësimin dhe efikasitetin e biznesit tuaj!