SEEUTechPark ofron qasje në infrastukturën e UEJL-së dhe shërbime të dizejnuara për të mbështetur nevojat e bizneseve ditë-për-ditë.


  • 24-orë qasja dhe sigurim profesional
  • Dhoma dhe pajisje për konferenca takimi me sisteme të avancuara audio-vizuale dhe konferenca me video
  • Qendra e Karrierës
  • Kafeteri dhe Restaurant
  • Supermarket
  • Parkim veturash për stafin dhe vizitorët
  • Shërbim për menaxhim të objekteve
  • Wi-Fi në zona të përbashkëta
  • Recepsion dhe shërbime