26 janar 2018

SEEUTechPark fitues i mjeteve financiare nga thirrja publike “Sfida O2”

Me kënaqësi ju njoftojmë se SEEUTechPark ne konzorcium me IEH (Institutin për mjedisin jetësor dhe shëndet) pranë Universitetit te Europës Juglindore është një nga pesë fituesit e thirrjes publike të Fondit për Inovacionin dhe Zhvillimi Teknologjik.

18 dhjetor 2017

14 nëntor 2017

2017 TAKIMI VJETOR I BRODIT THEMELUES

Më 14 Nëntor 2017, në hapësirat e SEEUTechPark-ut u mbajt takimi i 3-të i Bordit themelues.

9 nëntor 2017

Wednsday Talk! me Michael Boland mbi Blockchain dhe Monedhat Digjitale

Më 8 Nëntor 2017, u mbajt sesioni i rradhës Wednеsday Talk në kampusin e UEJL-së në Shkup, ku para një audience te gjërë kishim nderin të kemi një prezantim nga ana e Michael Boland- një dizajner dhe teknolog civil nga Chicago #SwissEp- sipërmarrës në vizitë.

9 nëntor 2017

Wednsday Talk! me Michael Boland mbi Blockchain dhe Monedhat Digjitale

Më 8 Nëntor 2017, u mbajt sesioni i rradhës Wednеsday Talk në kampusin e UEJL-së në Shkup, ku para një audience te gjërë kishim nderin të kemi një prezantim nga ana e Michael Boland- një dizajner dhe teknolog civil nga Chicago #SwissEp- sipërmarrës në vizitë.

19 tetor 2017

Wednesday Talk! Kafe me Investitorët – SC Ventures

Kompanitë - që janë pjesë e SEEUTechPark morën pjesë në organizim tonë mujor WednesdayTalk! më 18 tetor 2017 tek salla e konferencave në BDC.

21 gusht 2017

U nënshkrua Memorandumi i bashkëpunimit në mes SEEUTECHPARK dhe BIT HUB nga Manastiri

Më 18 gusht 2017 oficialisht u nënshkrua një memorandum bashkëpunimi ndërmjet SEEUTechPark dhe Bit-HUB pjese e Fakultetit të Informatikës dhe Teknologjive të Komunikimit (FITK) - Manastir, dhe me këtë vazhdohet bashkëpunimin në lidhje me sipërmarrjen në institucionet e arsimit të lartë.

30 maj 2017

SEEUTechPark mori pjese ne punetorine per rolin e Parqeve Teknologjike-Shkencore dhe Inkubatoreve ne Eko-sistemet inovative

Më 23-24 Maj 2017 SEEUTechPark mori pjese ne konferencen dy ditore te organizuar ne kuader te projektit per transfer te teknologjive dhe promocion te inovacionit, me fokus te vecante ne rajonet e Dunavit, Adriatikut-Jonit dhe sheteve te Ballkanit Perendimor të destinuara për Parqet Teknologjike dhe inkubatorët e këtyre vendeve.

11 maj 2017

10 maj 2017

5 prill 2017

Mbyllja e aplikimeve mbledh në Tiranë jurinë e edicionit të pestë të Albanian ICT Awards

Ne edicionin e peste te gares mbarekombetare te ICT Awards, kete vjet SEEUTechPark mer pjese si partner rajonal, kontribues dhe juri.

24 mars 2017

9 mars 2017

SEEUTechPark ofron shërbimin e ri: “Vlerësimi i Kompanisë”

SEEUTechPark si një entitet privat, i themeluar nga Universiteti i Evropës Juglindore dhe Fondacioni i tij, ofron shërbimin e ri të quajtur “Vlerësimi i Kompanisë”.

7 mars 2017

Albanian ICT Awards në Shkup dhe Tetovë

Më datë 6 Mars 2017, Albanian ICT Awards udhëtoi drejt Maqedonisë, ku u takua me studentët dhe stafin pedagogjik të Universitetit të Evropës Juglindore në qytetin e Shkupit dhe Tetovës.

16 dhjetor 2016

U nënshkrua memorandum bashkëpunimi në mes SEEUTechPark dhe Fakultetit Teknik – Manastir

Më 14 Dhjetor 2016, në Manastir u nënshkrua një memorandum bashkëpunimi ndërmjet SEEUTechPark-ut dhe Fakultetit Teknik – Manastir, për vazhdimin e deritanishëm të bashkëpunimit në fushën e ndërmarrësisë në arsimin e lartë.

7 dhjetor 2016

NJË ORË KODIM PËR ÇDO NXËNËS

Më 07 Dhjetor, 2016 në kampusin e Universitetit të Evropës Juglindore në Tetovë, në kuadër të “Një orë kodim 2016“ u mbajt ngjarja “Ora e Kodimit” (“Hour of Code”).

17 nëntor 2016

Raporti vjetor për 2016 – Mbledhja e Bordit

Më 17 Nëntor 2017, ne hapësirat e SEEUTechPark u mbajt mbledhja e dytë e bordit, në të cilin u prezantua raporti vjetor.

8 nëntor 2016

IPA II Cross Border Cooperation

"Project Cycle Management"

2 nëntor 2016

13 tetor 2016

WEDNESDAY TALK! WITH CORENTIN CREMET

On October 12, 2016 was held a panel discussion, Wednesday TALK! Organized by SEEUTechPark. The discussion covered the topic I.T. & Startups in Macedonia - challenges and opportunities.