9 nëntor 2017

6 nëntor 2017

2 nëntor 2017

2 nëntor 2017

2 nëntor 2017

2 nëntor 2017

2 nëntor 2017

4 prill 2017

Workshop: Fund your dreams with Indiegogo

We are very happy to invite you to the next amazing event that is taking place in SEEU Tech Park on 10th April 2017 from 13:00 - FUND YOUR DREAMS WITH INDIEGOGO

This 2 hour workshop is for creatives, artists, activists, entrepreneurs, inventors, designers, lovers, and anyone who wants to make their idea, dream, or vision a reality and be of service toward a better world.

21 shtator 2016

“Hakatoni i Autobusëve të Shkupit” & “Nga kodi në produkt”

SEEUTechPark me kënaqësi ju prezenton dy aktivitete për studentët e UEJL. Aktivitetet janë të lidhura me praktikën e studentëve dhe mundësitë e biznesit të cilët do të organizohen në kampusin e UEJL me datë 28 Shtator:

22 qershor 2016

Let’s find money for your business – Startup & Spinoff Cofinancing Grants

The Fund for Innovations and Technology Development opened its third PUBLIC CALL for allocation of funds of the Instrument Support - Co-financing grants for start-ups and spin-off companies. Eligible for funding are micro, small and medium enterprises that are officially registered max. 6 years or less, at the time of application to the Fund. The Fund will award up to 30,000 Euros per proposal.

26 maj 2016

"ENTREPRENEURSHIP" with Professor Michael Goldberg

Michael Goldberg is a Visiting Assistant Professor of Design and Innovation at Case Western Reserve University & Weatherhead School of Management where he teaches courses on entrepreneurship. He is also a Co-Founder and Managing Partner of the Bridge Investment Fund L.P., a venture capital firm that invests in Israeli medical device companies. Goldberg has spent his entire career structuring and implementing global business operations. He was the Director of International Business Development for America Online, Inc. responsible for structuring and negotiating international joint venture partnerships. He worked on numerous investment opportunities for AOL in strategic international markets in Asia, including the formation of a U.S.

3 mars 2016

Franck Nouyrigat from Startup Weekend @SEEUTechPark

Franck Nouyrigat is the CO-funder of the famous Startup Weekend Non-Profit, Board Member at Up Global & Partner at recorp.co

22 shkurt 2016

Wednesday TALK!

Panel diskutimi organizuar nga SEEUTechPark e cila mbahet një herë në muaj -“të Mërkurën”. Wednesday TALK! eshte projektuar per te siguruar nje mundesi per studentet dhe cilindo qe deshiron te marre pjese dhe te degjoje mendimin e lektoreve me te njohur dhe te mbajne diskutime reth nje informate ose teme te vecante ose ti ndajne pervojat dhe pikepamjet personale. Kjo do te ndihmoje audiencen te qartesoje dhe vleresoje qendrimet e tyre ne lidhje me ceshtjet specifike ose mbi temen e diskutuar.

1 shkurt 2016

Start-Up Maraton v1.0

Start-Up Maratona e SEEUTechPark ka për qëllim të mbështesë rritjen e ndërmarësve të rinjë dhe ndërmarjet e tyre të ardhëshme me anë të shkëmbimit të përvojave, këshillimit, mbështetjes dhe investimeve.

27 janar 2016

SuperFounders Open Day

SuperFounders Dita e hapur është një ngjarje e një-ditore e organizuar nga SuperFounders e cila do të mbahet më 02/15/2016 në Panairin e Shkupit në 09:00.

14 janar 2016

Nasa Space App Challenge 2016

22-24 Aprill, 2016 @ SEEUTechPark

20 dhjetor 2015

Labinot Bytyqi's Journey to become global leader in the Information Technology Industry

You are kindly invited to participate at the upcoming Guest lecture by Solaborate.com CEO at SEE University

Location: LH1
Date: December 10, 2015
Time: 14:00
Topic: Labinot Bytyqi's Journey to become global leader in the Information Technology Industry

18 nëntor 2015

Si të korrni suskes në Industrinë TI

Thursday - November 19, 2015

Location: LH1 @ 14:30

8 tetor 2015

Forumi për Inovacionin dhe Teknologjinë - Tehnoma 2015

Forumi për Inovacionin dhe Teknologjinë - Tehnoma 2015