Bridge Technology

Kush jemi ne?

Bridge Technology është një kompani “start up”, ndërmarje e cila është e përbashkët mes Bridge Technology Maqedoni dhe B2C Consulting SHBA.

Qëllimi ynë

Ne ekzistojmë për të ndërtuar aplikacione më të mira të teknologjisë për nevoja specifike të konsumatorëve me një kosto efektive brenda një afati të caktuar kohorë me burimet e duhura për të siguruar një linjë trefishtë për të gjitha palët e interesuara; klientët, anëtarët e ekipit, komunitetit dhe mjedisit.